اخبار بروجرد

واکسیناسیون کرونا برای بیماران خاص بروجرد در منزل انجام شود

روزهای بروجرد- رئیس انجمن بیماران خاص شهرستان بروجرد گفت: با توجه به اینکه خطر ابتلا به کرونا برای بیماران خاص بیشتر است واکسیناسیون بیماران خاص بروجرد در منزل انجام شود.

فاطمه یاراحمدی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: بیماران خاص و ام. اس جزء اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و به خاطر بیماری و داروهایی که مصرف می‌کنند بیشتر از افراد سالم در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند. تعداد بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان بروجرد بالغ بر ۵۰۰۰ نفر هستند که لازم است براساس اولویت واکسینه شوند.

وی افزود: در مرحله اول طرح واکسیناسیون تعداد ۵۰ نفر از این افراد و در مرحله دوم طرح تعداد ۴۵۰ نفر از سهمیه واکسن کرونا برخوردار بوده‌اند که با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با شبکه بهداشت و درمان بقیه بیماران نیز واکسینه می‌شوند.

 رئیس انجمن بیماران خاص شهرستان بروجرد عنوان کرد: یکی از شعارهای مهم برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا «در خانه بمانیم است» اگر رعایت کنیم و در خانه بمانیم می‌توانیم این ویروس را کنترل کنیم، شرایط بیماران خاص مساعد نیست و این تعداد عزیزان که مبتلا به بیماری‌های خاص هستند باید برای تزریق واکسن از منزل خارج شده و به درمانگاه‌ها مراجعه کنند همین امر سبب می‌شود بیمارانی که مبتلا به ام. اس هستند در معرض خطر جدی ابتلا به کرونا قرار گیرید.

بیشتر بخوانید

  • پیگیری سختگیرانه برای شناسایی و برخورد با خاطیان واکسن‌خواری در پایتخت
  • روند موفقیت‌آمیز تولید ‌واکسن ‌مشترک ایران و کوبا / تا خرداد ماه یک میلیون دوز ‌آماده تزریق می‌شود
  • مرحله سوم کار‌آزمایی واکسن ایرانی کرونا در همدان آغاز شد

وی با اشاره به این که انجمن بیماران خاص بروجرد غیر دولتی و با حمایت خیرین اداره می‌شود گفت: بیماران دیالیزی، تالاسمی و سایر بیماران خاص، حداقل برای انجام امورات درمانی خود دو یا سه مرتبه به بیمارستان مراجعه می‌کنند به همین دلیل باید رعایت حداکثری برای این عزیزان در نظر گرفته شود در ضمن تعدادی از بیماران خاص ما ساکن روستا هستند بنابراین می‌طلبد که واکسیناسیون این افراد در زمانی خاص و مجزا از سایر افراد باشد.این عزیزان هم از نظر جسمی و هم از نظر مالی نیاز به حمایت و کمک دارند و مسئولان نیز برای حفظ سلامت این قشر ضعیف باید طوری برنامه ریزی کنند تا طرح واکسیناسیون این افراد در منزل انجام شود.

یاراحمدی تاکید کرد: بیماران خاص ما چه در شهرستان و چه آنهایی که ساکن روستا هستند از اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه هستند و برای رفتن به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها از وسایل نقلیه عمومی استفاده می‌کنند، این افراد با شرایط و مشکلات بدی دست و پنجه نرم می‌کنند، حتی تعدادی از این عزیزان که وضعیت بهتری نسبت به بقیه دارند و از قشر و طبقه متوسط  هستند به دلیل هزینه‌های بالای درمان و از کار افتادگی جسمی شرایط مالی خوبی ندارند و با مشکلات مالی روبرو هستند که باید برای رفع این مشکلات و موانع مسئولان اقداماتی را انجام دهند.

تگ ها

مقالات مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Close